SEBZELERDE KULLANIM ZAMANI:
TOHUMLARDA KULLANIMI:
Tohum hazırlığında kullanılır, tohumla karıştırılırken yapışmayı sağlamak için hafifçe nemlendirilmesi gerekir.
ÜRÜN ÇEŞİDİ | UYGULAMA ZAMANI | YAPRAKTAN 100 LT SU | TOPRAKTAN DEKARA | |
SEBZELER | FİDE DÖNEMİNDE | 250 gr. | - | |
TÜM SEBZE ÇEŞİTLERİNDE DAMLAMA İLE 1 DEFA, PROLEMİN YOĞUN OLDUĞU YERLERDE 2 UYGULAMA YAPILABİLİR | - | 1000 gr. | ||
ÇAPA VE ÇİKLENME DÖNEMİ ARASI | 150-200 gr | 1000-2000 gr | ||
KARDEŞLENME DÖNEMİNDE YABANCI OT İLAÇLARIYLA BİRLİKTE | 125-150 gr | - | ||
TÜM VEGETATİF DÖNEMLERDE | 150-200 gr | 1000-2000 gr | ||
TÜM UYGULAMALARINDA | TAHILLARDA | 2-3 KG / 1 TON TOHUM |
||
MISIR - AYÇİÇEĞİ - KONALA | 2 KG / 100 KG TOHUM |
|||
PATATES | 5 KG / 1000 KG TOHUM |
|||
FASULYE - NOHUT - MERCİMEK - SOYA | 2 KG / 100 KG TOHUM |
|||
PANCAR, YEM BİTKİLERİ VE SOĞAN | 100 gr / 1 KG TOHUM |
Bu dozlar tavsiye edilen dozlar olup bitkinin vejatatif evresine gore arttılır veya azaltılabilir. Daha fazla bilgi için bize ulaşabilirsiniz.
supreme hoodie dhgate montblanc timewalker chronograph 9668 louis vuitton replica rolex day date diamond dial fake cartier santos 100 diamond chanel replica bags rolex yachtmaster gold bell and ross review prada replica handbags panerai luminor submersible firenze 1860 dubizzle watches abu dhabi fake chanel bags