ÜRÜN ÇEŞİDİ | UYGULAMA ZAMANI | UYGULAMA DOZLARI | TOPRAKTAN UYGULAMA | |
TARLA BİTKİLERİ | EKİM ÖNCESİ | SIVI GÜBRELERE KATILARAK KULLANLABİLİRDİĞİ GİBİ DOĞRUDAN KATI GÜBRELERLE HARMANLAMA YAPILARAK TOHUM YATAĞINDA YA DA KÖK BÖLGESİNE UYGULANABİLİR, OT İLAÇLARI İLE BİRLİKTE KULLANILABİLİR | 175 -225 gr / da | |
EKİM SONRASI | SIVI VE KATI GÜBRELERLE KARIŞTIRILARAK KULLANILABİLDİĞİ GİBİ TEK BAŞINA YOHUM YATAĞINA UYGULANABİLİ | |||
SEBZELER | FİDE ŞAŞIRTMADA | HAZIRLANAN SOLÜSYONA KÖKLER BANDIRILI | 225-325 gr/ d | |
BÜYÜME DÖNEMİNDE | SULAMA SİSTEMİNE KATILARAK TAT | 250 gr / 100 LT su | ||
DAMLAMA VEYA YAĞMURLAMADA, TAVSİYE EDİLEN DOZ AYRI BİR KAPTA ERİTİLEREK KULLANILIR | ||||
MEYVELER / AĞAÇ BAŞI | ÇİÇEKLENMEDE, MEYVE OLUŞUMUNDA, MEYVE BÜYÜMESİNDE 3 UYG | 25-40 gr | ||
SÜS BİTKİLERİ | HER EKİM DÖNEMİNDE SULAMA SİSTEMLERİ İLE TOPRAĞA VERİL İR.DAMLAMA VEYA EDİLEN DOZ ARI BİR KAPTA ERİTİLİREK KULLANILIR | 175-225 gr/da | ||
TOHUM HAZIRLIĞI | UYGULANACAK DOZ ÖNCE AYRI BİR KAPTA ERİTİLEREK NEMLENDİRME SUYUNA İLAVE EDİLEREK KULLANILIR | |||
TARLA BİTKİLERİ | 30-50 gr/ da |
YAPRAKTAN UYGULAMA | ||
SEBZELER | 30-45 gr/da |
|||
MEYVELER | 30-50 gr/ 100 LT SU |
|||
SÜS BİTKİLERİ | 20-35 gr/ da |
Bu dozlar tavsiye edilen dozlar olup bitkinin vejatatif evresine gore arttılır veya azaltılabilir. Daha fazla bilgi için bize ulaşabilirsiniz.
supreme hoodie dhgate montblanc timewalker chronograph 9668 louis vuitton replica rolex day date diamond dial fake cartier santos 100 diamond chanel replica bags rolex yachtmaster gold bell and ross review prada replica handbags panerai luminor submersible firenze 1860 dubizzle watches abu dhabi fake chanel bags