İztar İzfoliar Bzn


ÜRÜN ÇEŞİDİ YAPRAKTAN (100 LT SU) UYGULAMA ŞEKLİ VE DOZU
FINDIK 200-250 cc/100 LT YAPRAK ÇIKIŞI GÖZLENDİĞİNDE
ZEYTİN AĞACI 150-200 cc/100 LT ÇİÇEKLENME ÖNCESİ
Ş.PANCARI, AYÇİÇEĞİ, MISIR 150-200 cc/100 LT 6-7 YAPRAKLI OLDUĞU DÖNEMDEN, 15 GÜN ARA İLE 2 UYGULAMA
BAĞ 200-250 cc/100 LT YAPRAK ÇIKIŞI GÖZLENDİĞİNDE, 15 GÜN ARA İLE
MEYVE AĞAÇLARI ((SERT VE YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİLER) 250-300 cc/100 LT SONBAHAR UYGULAMASI: MEYVE HASADINDAN HEMEN SONRA
NARENCİYE 250-300 cc/100 LT SONBAHAR UYGULAMASI: MEYVE HASADINDAN HEMEN SONRA
SEBZELER (AÇIK ALAN) 100-150 cc/100 LT 4-5 YAPRAKLI OLDUĞU DÖNEMDEN, 15 GÜN ARA İLE 2 UYGULAMA
SEBZELER (SERA) 150-200 cc/100 LT 4-5 YAPRAKLI OLDUĞU DÖNEMDEN, 15 GÜN ARA İLE 2 UYGULAMA
ÇİLEK 100-150 cc/100 LT 15 GÜN ARA İLE 2 UYGULAMA
TARLA BİTKİLERİ 200-220 cc/100 LT GELİŞME DÖNEMİ BOYUNCA
PAMUK 150-200 cc/100 LT BİTKİ 10 CM ÜSTÜ VE TARAK OLUŞUMUNDA
MUZ 200-250 cc/100 LT MEYVE OLUŞUM DÖNEMİNDE BAŞLAYARAK MİNİMUM 2 UYGULAMA
KESME ÇİLEK - YEŞİL ALAN 150-200 cc/100 LT BÜYÜME DÖNEMİ SÜRESİNCE 2 UYGULAMA

Bu dozlar tavsiye edilen dozlar olup bitkinin vejatatif evresine gore arttılır veya azaltılabilir. Daha fazla bilgi için bize ulaşabilirsiniz.