İztar Borsec


  • Muhtelif meyve, sebze, ayçiçeği ve zeytin, bağ gibi mahsullerde görülen bir noksanlığını gidermek için yaprak ve topraktan uygulanabilir.
  • Verim ve kaliteyi arttırır.
  • Yüksek etkili bir mineral besin maddesidir.
  • Bar saglıklı büyümede hayati onem taşıyan iz elementtir.
  • Noksanlığı halinde meristem dokuda ve büyüme konisinde yavaşlama olur, karbonhidrat metabolizması aksar, nükleik asit sentezi engellenir, tozlaşma ve meyve tutumu düşer.

ÜRÜN ÇEŞİDİ UYGULAMA ZAMANI YAPRAKTAN 100 LT SU TOPRAKTAN DEKARA
SERA SEBZELERİ DOMATES, BİBER, PATLICAN, HIYAR, KABAK ÇİÇEKLENME İLE BİRLİKTE MEYVE DÖNEMİNDE 200-250 cc 1-2 LT
KAVUN, KARPUZ
MEYVE AĞAÇLARI ELMA, ARMUT, KİRAZ, ŞEFTALİ, ERİK, AYVA
AÇIK TARLA SEBZELERİ MARUL, KIVIRCIK, ISPANAK, PIRASA, HAVUÇ, KEREViZ 5-6 YAPRAKLI DÖNEMDE
NARENCiYE PORTAKAL, MANDALİNA, LiMON ÇİÇEKLENME İLE BİRLİKTE MEYVE DÖNEMİNDE
ZEYTİN ÇİÇEKLENME İLE BİRLİKTE MEYVE DÖNEMİNDE
MUZ
KİVİ
ÇİLEK
ÜZÜM
AÇIK TARLA BİTKİLERİ PANCAR, MISIR, AYÇiÇEGİ, PATATES, SOĞAN, DOMATES, FASULYE ÇİÇEKLENME VE YUMRU OLUŞUM DÖNEMİ İÇİNDE 1-2 UYGULAMA
TAHILLAR BUĞDAY, ARPA VS. YEŞİL BAŞAK DÖNEMİ
YEM BİTKİLERİ (YONCA, FİG, KORUNGA, ÜÇGÜL) VE MAYDONOZ YAPRAKLAR OLUŞTUKTAN SONRA 1-2 UYGLAMA

Bu dozlar tavsiye edilen dozlar olup bitkinin vejatatif evresine gore arttılır veya azaltılabilir. Daha fazla bilgi için bize ulaşabilirsiniz.