ÜRÜN ÇEŞİDİ | UYGULAMA ZAMANI | YAPRAKTAN 100 LT SU | TOPRAKTAN DEKARA | |
SERA SEBZELERİ | DOMATES, BİBER, PATLICAN, HIYAR, KABAK | ÇİÇEKLENME ÖNCESİ VE ERKEN ÇİÇEKLENMEDE | 200-250 cc | 1-2 LT |
KAVUN, KARPUZ | ||||
MEYVE AĞAÇLARI | ELMA, ARMUT, KİRAZ, ŞEFTALİ, ERİK, AYVA | ÇİÇEKLENME ÖNCESİ VE ERKEN ÇİÇEKLENMEDE | 200-250 cc | 4 LT |
AÇIK TARLA SEBZELERİ | MARUL, KIVIRCIK, ISPANAK, PIRASA, HAVUÇ, KEREViZ | 5-6 YAPRAKLI DÖNEMDE | 200-250 cc | 1-2 LT |
NARENCiYE | PORTAKAL, MANDALİNA, LiMON | ÇİÇEKLENME ÖNCESİ VE ERKEN ÇİÇEKLENMEDE | 200-250 cc | 4 LT |
ZEYTİN | ÇİÇEKLENME ÖNCESİ VE ERKEN ÇİÇEKLENMEDE | 200-250 cc | 3 LT | |
MUZ | ÇİÇEKLENME BAŞLAMADAN | 200-250 cc | 1 -2 LT | |
KİVİ | ÇİÇEKLENME ÖNCESİ VE ERKEN ÇİÇEKLENMEDE | 200-250 cc | 1 -2 LT | |
ÇİLEK | ÇİÇEKLENME ÖNCESİ VE ERKEN ÇİÇEKLENMEDE | 200-250 cc | 1 -2 LT | |
ÜZÜM | ÇİÇEKLENME ÖNCESİ VE ERKEN ÇİÇEKLENMEDE | 200-250 cc | 3 LT | |
AÇIK TARLA BİTKİLERİ | PANCAR, MISIR, AYÇiÇEGİ, PATATES, SOĞAN, DOMATES, FASULYE | ÇİÇEKLENME ÖNCESİ VE ÇİÇEKLENME ZAMANI | 200-250 cc | 1 -2 LT |
YEM BİTKİLERİ | (YONCA, FİG, KORUNGA, ÜÇGÜL) VE MAYDONOZ | YAPRAKLI HER DÖNEM | 200-250 cc | 1-2 LT |
Bu dozlar tavsiye edilen dozlar olup bitkinin vejatatif evresine gore arttılır veya azaltılabilir. Daha fazla bilgi için bize ulaşabilirsiniz.
supreme hoodie dhgate montblanc timewalker chronograph 9668 louis vuitton replica rolex day date diamond dial fake cartier santos 100 diamond chanel replica bags rolex yachtmaster gold bell and ross review prada replica handbags panerai luminor submersible firenze 1860 dubizzle watches abu dhabi fake chanel bags