İztar Dasol Vitamix


Amino asit bileşimli bir gübre olup %100 suda çözünür toz doğal bitkisel proteinlerden elde edilen, bitkisel kökenli sıvı gübredir. Yüksek oranda organik madde (humik + fulvik asit) ile birlikte azot içeren bitkisel menşeili amino asit çözeltisidir. Bitkilerin hızlı, sağlıklı ve dengeli gelişmesini sağlar. Çiçeklenmenin düzgün, meyve sayısı ve kalitesinin yüksek olmasını teşvik eder. Hasat süresini kısaltır, üründe erkencilik sağlar. Sonbahar-kış dönemindeki stres koşullarına (olumsuz iklim ve toprak faktörleri) karşı bitkilerin

dayanıklılığını arttırır. Aspartik asit, treonin, serin, glutamik asit, prolin, glisin, alanin, valin, metiyonin, izolösin, lösin, tirozin, fenilalenin, histidin, lisin ve arginin ile teknik sınıfta 16 amino asit içerir. Amino asit bileşiminde teknik sınıf gübre olarak organik tarım için dizayn edilmiştir. Bu ürünün formülasyonunda herhangi bir kimyasal veya herhangi bir sentetik hormonun etkisi yoktur. Çevreyi kirletmeyen ve canlılara zarar vermeyen bir gübredir.


ÜRÜN ÇEŞİDİ UYGULAMA ZAMANI YAPRAKTAN 100 LT SU TOPRAKTAN DEKARA
DOMATES, BİBER, PATLICAN, HIYAR, KARBUZ, KAVUN, KABAK, FASULYE, NOHUT, MERCİMEK İLK ÇIKIŞTAN YA DA FİDE DİKİMİNDEN 10-15 GÜN SONRA BAŞLANARAK HASAT SONUNA KADAR 250-350 cc 1-2 LT
ÇİLEK FİDE DİKİMDEN 10-15 GÜN SONRA VE ÇİÇEKLEME DÖENMİNDE İTİBAREN 250-350 cc 1-2 LT
BAĞ-KİVİ KÖK VE SÜRGÜN FAALİYETLERİNİN BAŞLADIĞI İLKBAHAR DÖNEMİNDE HASADA KADAR, HASAT SONRASI 15 GÜN ARA İLE 2 UYGULAMA 250-350 cc 1-2 LT
MUZ YAPRAKTAN YA DA DAMLAMADAN VERİLEN DİĞER ÜRÜNLERLE KARIŞTIRILARAK VERİLEBİLİR 250-350 cc 1-2 LT
NARENCİYE, KİRAZ, VİŞNE, ŞEFTALİ, KAYISI, ERİK KÖK VE SÜRGÜN FAALİYETLERİNİN BAŞLADIĞI İLKBAHAR DÖNEMİNDE VE GELİŞME DÖNEMİ BOYUNCA 250-350 cc 1-2 LT
ELMA, ARMUT, AYVA, ZEYTİN, FINDIK, CEVİZ, ANTEP FISTIĞI KÖK VE SÜRGÜN FAALİYETLERİNİN BAŞLADIĞI İLKBAHAR DÖNEMİNDE VE GELİŞME DÖNEMİ BOYUNCA 250-350 cc 1-2 LT
MISIR, AYÇİÇEĞİ İLK ÇIKIŞTAN YA DA FİDE DİKİMİNDEN 10-15 GÜN SONRA BAŞLANARAK HASAT SONUNA KADAR 250-350 cc 1-2 LT
PATATES, HAVUÇ İLK ÇIKIŞTAN YA DA FİDE DİKİMİNDEN 10-15 GÜN SONRA BAŞLANARAK HASAT SONUNA KADAR 250-350 cc 1-2 LT
SOĞAN, SARIMSAK İLK ÇIKIŞTAN YA DA FİDE DİKİMİNDEN 10-15 GÜN SONRA BAŞLANARAK HASAT SONUNA KADAR 250-350 cc 1-2 LT
ŞEKER PANCARI EKİMDEN SONRA (ÇIKIŞ ÖNCESİ) YABANCI OT İLACI İLE BİRLİKTE 250-350 cc 1-2 LT
BUĞDAY ARPA, ÇELTİK YAPRAKTAN KARDEŞLENME BAŞLANGICINDA VE ERKEN BAŞAK DÖNEMİNDE 250-350 cc 1-2 LT
PAMUK YAPRAKTAN: BİTKİLER 3-5 YAPRAKLI OLUNCA VE ERKEN ÇİÇEK DÖNEMİNDE. dAMLA SULAMADAN; TOHUM YATAĞI HAZIRLANIRKEN 250-350 cc 1-2 LT
YAPRAĞI YENEN SEBZELER GELİŞME DÖNEMİ BOYUNCA 250-350 cc 1-2 LT
YEŞİL ALAN SÜS BİTKİLERİ FİDE DİKİMİNDEN YA DA ÇİÇEK KESİMİNDEN İTİBAREN GELİŞME DÖNEMİ BOYUNCA 250-350 cc 1-2 LT

Bu dozlar tavsiye edilen dozlar olup bitkinin vejatatif evresine gore arttılır veya azaltılabilir. Daha fazla bilgi için bize ulaşabilirsiniz.