İztar Orglife


  • Hasat aralıklarının kısalmasını sağlar.
  • Uygulandığı alanlarda meyve kalitesi ve kantitesini arttırır.
  • Bitkisel kaynaklardan elde edilmiştir. Bu sayede hem toprakta hem de bitki bünyesinde çalışır.
  • Toprakta ve bitki bünyesinde bitki besin elementlerinin taşınmasında aktif rol oynar ve bitki besin elementlerine şelat yapar.
  • Yapraktan ve topraktan kullanıldığında gözle görülür fark oluşur.
  • Klorofil oluşumu sağlayarak bitkilerin daha yeşil bir renk almasını sağlar.
  • Fotosentezi arttırarak fark edilir verim artışı sağlar.
  • Meyve ve sebzelerin şeker miktarını arttırır.
  • Kaliteli meyve oluşumunu sağlar.
  • Bitkide solunum ve protein sentezinde artış sağlar.
  • Kılcal kök atımını artırarak mükemmel köklenme sağlar.

ÜRÜN ÇEŞİDİ UYGULAMA ZAMANI YAPRAKTAN 100 LT SU TOPRAKTAN DEKARA
SERA SEBZELERİ DOMATES, BiBER, PATLICAN,HIYAR KABAK DİKİMDEN İTİBAREN HAFTALIK DOZ OLARAK 200-300 CC 1-2 LT
KAVUN, KARPUZ 250-350 CC 2-3 LT
MEYVE AĞAÇLAR! ELMA , ARMUT, KiRAZ,ŞEFTALİ, ERİK MEYVE TUTUMUNDAN SONRA BAŞLAYARAK 15-20 GÜN ARAYLA 300-400 CC 3 LT
NARENCİYE PORTAKAL, MANDALINA,LİMON MEYVE TUTUMUNDAN SONRA BAŞLAYARAK 15-20 GÜN ARAYLA 300-400 CC 2 LT
MUZ MUZDA YENİLEME YAPILDIĞINDAN İTİBAREN 15-20 ARAYLA 200-300 CC 1-2 LT
KİVİ MEYVE TUTUMUNDAN SONRA BAŞLAYARAK 15-20 GÜN ARAYLA 200-300 CC 1-2 LT
ÇİLEK DİKİMDEN İTİBAREN HAFTALIK DOZ OLARAK 200-300 CC 1 LT
AÇIK TARLA BİTKİLERİ PANCAR, MISIR, AYÇIÇEGI,PATATES,SOĞAN, DOMATES,FASULYE ÇAPALARDAN SONRA BAŞLAMAK ÜZERE , 15-20 GÜN ARAYLA 300-400 CC 1- 3 LT
TAHILLAR (BUĞDAY,ARPA VS) KARDEŞLENME DONEMINDE YABANCI OT İLAÇLARIYLA BİRLİKTE 200-300 CC 1- 2 LT
YEM BİTKİLERİ (YONCA, FIG, KORUNGA,ÜÇGÜL) VE MAYDONOZ YEM BiTKiLERi YAPRAKLANDIKT AN SONRA VE HER BİÇİMDEN SONRA 200-300 CC 1- 2 LT
AÇIK TARLA SEBZELERİ MARUL, KIVIRCIK, ISPANAK,PIRASA , HAVUÇ, KEREVİZ BiTKiLER 2-3 YAPRAKLI DONEMDEN İTİBAREN 15 GÜN ARAYLA 200-300 CC 1 LT
ZEYTİN ÇİÇEKLENMEDEN ÖNCE-ÇİÇEKLENME SONRASI VE MEYVE TUTUMUNDA 200 CC 1-2 LT
ÜZÜM SÜRGÜNLER 15-20 CM OLDUĞUNDA 15-20 GÜN ARAYLA 200-300 CC 2-3 LT

Bu dozlar tavsiye edilen dozlar olup bitkinin vejatatif evresine gore arttılır veya azaltılabilir. Daha fazla bilgi için bize ulaşabilirsiniz.